Personvernpolicy for Karl Johan Hotel

Karl Johan Hotel setter personvernet til sine gjester høyt. Vi ønsker at våre gjester skal vite hvilken informasjon vi samler inn og hva den brukes til. Innsamlet informasjon er med på å skreddersy våre gjestetjenester til en bedre totalopplevelse.

Ved å gi oss dine personopplysninger aksepterer du våre betingelser som beskrevet under.

Personvernpolicy

Personopplysningsloven setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Karl Johan Hotel kan lagre og forvalte. Dette gjelder også for våre tjenester på internett. I tillegg gir lovverk som blant annet markedsføringsloven og regnskapsloven retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.

I henhold til Personopplysningsloven skal Karl Johan Hotel informere om hvordan vi benytter de personopplysningene vi mottar. I henhold til lovens kap. II, § 8, som omhandler vilkår for å behandle personopplysninger, benyttes opplysningene til å:

  • oppfylle avtale med støttespilleren
  • oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser
  • opprettholde et register over våre støttespillere for å oppfylle vårt formål


Karl Johan Hotel har ikke sensitive opplysninger i sitt register. Karl Johan Hotel oppfyller de til enhver tid gjeldende reglene for oppdatering av reservasjoner mot reservasjonsregisteret i Brønnøysund. Har du reservert deg i dette registeret, vil vi ikke ta kontakt med deg, så fremt du ikke har støttet oss tidligere og vi anser dette som et aktivt kundeforhold.

Behandlingsansvarlig

Vi er behandlingsansvarlig i henhold til personopplysningsloven gjennom Viking Hotelldrift AS, organisasjonsnummer 880 098 802. Vi kan kontaktes på telefon 23 16 17 00 eller service@karljohan.no

Behandlingens formål

Personopplysninger benyttes av Karl Johan Hotel til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, ordrehåndtering, og i øvrige sammenhenger der Karl Johan Hotel må vite hvem vi har kontakt med.

Opplysninger som behandles

Karl Johan Hotel innhenter og lagrer personopplysninger gjennom våre nettjenester, bare i den utstrekning du er blitt underrettet og har godkjent dette. Vi bruker navn og e-post i forbindelse med utsendelse av våre nyhetsbrev. Disse personopplysninger (navn, adresse, e-postadresse etc.) brukere har oppgitt på Karl Johan Hotels tjenester, eller tilknyttede tjenester fra underleverandører, vil bli lagret i våre eller våre underleverandørers databaser. Dette for å sikre at vi kan levere den tjenesten våre brukere forventer.

Utlevering av opplysninger

Informasjon du sender fra deg, for eksempel via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil bare videreformidles til tredje part der det trengs for å tilby tjenesten eller er ledd i betalingsinnkreving eller regnskapsbehandling, eller dersom du har samtykket til dette. Vi vil ikke selge dine kundedata til andre.
Karl Johan Hotel har taushetsplikt om din bruk av abonnementet og tjenestene.

Lagring av opplysninger

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter. Du kan som kunde reservere deg mot elektronisk markedsføring, ta i så fall kontakt med oss på service@karljohan.no

Innsyn, endring og retting av informasjon

Etter personopplysningslovens regler har du som kunde rett til innsyn i egne personopplysninger.
Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet.

SSL-kryptering

Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser.

Statistikk

Karl Johan Hotel bruker statistikkverktøyene Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics , slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel antall sidevisninger, antall besøk, hvordan besøkende kom inn på nettstedet og informasjon om nettleser.

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Google AdWords

Karl Johan Hotels nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

Cookies (Informasjonskapsler)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Karl Johan Hotels nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettjenester fra Karl Johan Hotel samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til.

Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Mer om våre Facebook-sider

Våre sider på Facebook vår kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under:

Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet. Det er ikke tillatt å skrive innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel. Karl Johan Hotel forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rasistisk, seksuell eller voldelig karakter. Innlegg som inneholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet. Det samme gjelder for innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å skrive nye innlegg på vår side. Vi tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn.

Meld gjerne fra om du ser kommentarer du mener bryter med disse retningslinjene.

Rettigheter

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører Karl Johan Hotel. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse.

Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.

Forbehold

Innholdet på www.karljohan.no kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Karl johan Hotel prøver etter beste evne å forhindre dette. Karl Johan Hotel fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

Karl Johan Hotel er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

Rekruttering

Hvis du sender inn en jobbsøknad via vår nettside eller våre andre kommunikasjonskanaler, behandler vi dine personlige data for å evaluere søknaden din og rekruttere personale. Dette inkluderer eventuelt referanser og bakgrunnskontroller om en del av rekrutteringsprosessen. Vi ber deg om ikke å sende oss sensitive personopplysninger. Hvis du blir tilbudt og godtar ansettelse hos oss, vil noen av personopplysningene vi har samlet inn under rekrutteringsprosessen, inngå i din ansettelseskontrakt. Personlige data og annen informasjon i jobbsøknaden din vil ikke overføres til andre selskaper.

Personopplysninger – Rettslig grunnlag for behandling

  • Identitetsrelaterte data som navn
  • Kontaktdetaljer som e-postadresse, telefonnummer, adresse
  • Rekrutteringsdetaljer, f.eks. CV, personlig brevinformasjon om hvilken rolle du har søkt om
  • Kjønn, statsborgerskap og nasjonalitet
  • Karakterer, sertifikater, arbeidserfaring, utdanning eller annen informasjon du frivillig gir oss som en del av søknaden din

Behandling er basert på ditt samtykke.

Oppbevaringsperiode: Din søknad er lagret gjennom hele rekrutteringsprosessen. Hvis du ikke blir tilbudt en jobb hos oss, kan vi lagre informasjonen vi har samlet inntil 24 måneder etter at rekrutteringsprosessen er ferdig. Generelle søknader lagres i opptil 12 måneder fra innsending, med mindre en rekrutteringsprosess er startet.