Let's meet at Karl Johan - Karl Johan Hotel

Let’s meet at Karl Johan

Aktivitetspakker

Karl Johan Hotel samarbeider med 6. Sans event-byrå for å kunne tilby helt unike aktiviteter til deg og ditt reisefølge. Velg en av våre fantastiske aktivitetspakker eller fortell oss hva du ønsker og vi skreddersyr din helt spesielle Oslo opplevelse. Let’s do this!

Let's be Active

Det finnes få hovedsteder i Europa som har sa kort vei til vakker natur som Oslo.

Karl Johan Hotel ligger midt i smørøyet, og derfra kan man komme seg over hele byen.

Vi skreddersyr en unik aktivitetspakke til deg og hele bedriften, der du får se Oslo fra en helt ny side. Dere skal slippe å svømme Oslofjorden på tvers, men vi sørger for å ha aktiviteter som passer alle, hvor nøkkelordet er teambuilding. Enten om vi lager et eget triatlon, lærer dere å lage deres egen mat og bål i en lavo i marka eller vekker adrenalinet i kollensvevet eller RIB tur i Oslofjorden, så er mulighetene for en aktiv og morsom samling mange.

Fortell oss litt mer om din bedrift, så er vi sikker på at vi sammen kan skape en unik opplevelse. 

Let's get Urban

Bli med under huden på Oslo’s østkant. Det sies at østkanten bygde Oslo, det var her industrien vokste frem med fabrikkene langs Akerselva, arbeiderene bodde i trange kår og mange levde på fattigdomsgrensa.

Det er ikke østkanten slik vi kjenner det i dag, nå er det trendy, urbant og Oslo sitt svar på “The Melting Pot’, men mange spor etter svunnen tid ligger der fremdeles.

Bli med langs Akerselva på el-sparkesykkel og hør historiene bli fortalt av lokale guider, med et lite stopp og forfriskninger på Sagene Bryggeri. Eller ønsker du heller å lage din egen Gin eller kjenne smaken av god Akevitt?

Her er det ingen begrensninger, kun muligheter. 

Let's have some Luxury

Er det på tide å tamed partneren på en etterlengtet tur kombinert med jobb? Hvis dere vil unne dere litt luksus, hvorfor dra til Paris og London når du kan dra til Oslo?

Ingen andre steder i Norge har butikker som Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga og de andre high-end merkene, og disse ligger side om side i Oslo Sentrum. Kanskje la en personal shopper guide deg gjennom byens eks- klusive shopping paradis?

For en mer aktiv og unik Oslo opplevelse så kan man unne seg litt tid på et luksus SPA, seile deres egen regatta på Oslofjorden, eller hva med et eksklusivt krabbe- og hummerfiske akkurat for dere?

Det er vanskelig a vite hvor man skal begynne, men VI vet det og skreddersyr deres eksklusive Oslo opplevelse! 

Send forespørsel her!